Skip to content

O nama

Nekoliko riječi o nama

Tvrtka Bare Commerce d.o.o. osnovana je 1998 godine u Čitluku u Bosni i Hercegovini. Bare Commerce je privatna tvrtka u vlasništvu jedne osobe.
Već dugi niz godina zastupamo brojne renomirane regionalne i europske proizvođače prehrambenih proizvoda, te uspješno distribuiramo njihove prozvode na teritoriju Bosne i Hercegovine. Naša osnovna djelatnost je uvoz, veleprodaja i distribucija robe široke potrošnje. Posjedujemo vlastiti vozni park i skladišni prostor od 2500 m2 i dodatnih 1000 m2 hlađenog skladišnog prostora. Sjedište se nalazi u Čitluku, a poslovna jednica u Čapljini.

S ponosom ekskluzivno zastupamo preko 30 europskih kompanija na području Bosne i Hercegovine i samostalno distribuiramo njihove proizvode na cijelom teritoriju. Razvili smo naše privatne marke DONN,SELECT GASTRO i FIRST CHOICE te uspješno distribuiramo na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Aktivni smo u distribuciji i prodaji proizvoda, kako u retailu, tako i u HoReCa segmentu. Cilj tvrtke je razviti dugoročno partnerstvo s proizvođačima, kupcima, svojim zaposlenicima i lokalnom zajednicom.