Skip to content

Naši brendovi

Naši brendovi

Naše je zadovoljstvo biti distributerom svjetskih brendova navedenih u nastavku, a ujedno i smjernica za daljnji nastavak razvoja naše tvrtke i stvaranja novih pozitivnih trendova. Naš odnos sa našim partnerima je  pouzdan dugoročan i ravnopravan. Raduje nas da smo  prepoznati kao distributer s kojim mogu ostvariti svoje ciljeve i odgovoriti zahtjevima koje današnje tržište postavlja. Biti distributer poznatih proizvoda izuzetno je zahtjevno i predstavlja veliku odgovornost u današnjoj tržišnoj konkurenciji. Budite i vi dio naše uspješne priče.

vitaminka
hajdu
agral
cremonte
firstchoice
donn
diva
selectgastro
albeniz
camea
valio
medomix
ferba
didaboza
rodolfi
fallini
boni
celorrio
asolodolce
varzak
fsmilch
aretol
blace
aiko
niksen
bebo
mygros
majkic
verdeoro
mip
sanja
boki
megaplast
knjigoplast

Nekoliko riječi o našim parterima

Bayernland

1930. godine, nakon ekonomske depresije, Adam Pickel i Georg Bachmann osnovali su “Bayerische Markenbutter-Vertriebsgenossenschaft”. Bio je to odgovor na obilje mlijeka koje je u to vrijeme prevladavalo u Bavarskoj, a koje su rezultirale uvozom sve više i više stranih mliječnih proizvoda.

Od tada, stalna kontrola kvalitete i zajednička prodaja proizvoda i dalje su deklarirani ciljevi Bayernland eG. Zadruga koja od samih početaka živi vrijednosti poput stabilnosti, odgovornosti, iskrenosti i otvorenosti prema partnerima i zaposlenicima.

Vitaminka

Vitaminka je u svojih više od 60 godina postojanja stvorila najveći svijet okusa u Makedoniji i sastavni je dio života nekoliko generacija, prepun uspomena i neprocjenjivih trenutaka.Priča o uspjehu Vitaminke započela je prije više od 60 godina. Ambicija tima koji stoji iza Vitaminke pridonijela je ostvarenju zacrtane ideje – tvrtke da poveća svoje proizvodne kapacitete izrastajući u vodeću tvrtku u prehrambenoj industriji na makedonskom tržištu.

Korostej Ltd

Tvrtka Kőröstej Ltd. je proizvođač sira. Jedan je od vodećih svjetskih proizvođača kaškavaljskog sira, ali također su i proizvođači više od stotinu različitih vrsta sireva pod brandom Hajdu, od mađarskog trapista do svjetskih sireva poput roštilja i prerađenih sireva

Valio Esti

Valio Esti je velika lokalna mliječna tvrtka osnovana 1992. godine koja proizvodi i prodaje svježe mliječne proizvode i proizvode od sira od mlijeka s uglavnom farmi iz Srednje i Južne Estonije. Čisto domaće mlijeko najviše kvalitete osnova je za stvaranje proizvoda Valio Eesti i jamstvo kvalitete.Poslovanje tvrtke temelji se na visokokvalitetnim, zdravim i ukusnim mliječnim proizvodima i zadovoljnim potrošačima, suradnicima i zaposlenicima.

Falcon Group

Falcon Group – U cilju jačanja grupacije i u želji da poslovanje proširi izvan granica Crne Gore stvorena je izvozno orijentirana firma. Falcon Group je u septembru 2014. godine počela sa proizvodnjom konditorskih proizvoda. Jedan je od najvećih proizvođača konditorskih proizvoda u regiji. Naglasak je stavljen na čokoladne i kakao krem proizvode pod robnom markom CreMonte.

Albeniz Quesos

Albeniz Quesos – je obiteljsko poduzeće koje proizvodi i prodaje prešani sir, s učinkovitim, humanim, socijalno i ekološki odgovornim poslovnim modelom.

Albeniz je tvrtka posvećena proizvodnji prešanog sira, povijest seže u 1977. Od tada su se čvrsto posvetili tehnologiji, inovacijama i profesionalcima koji čine tim. Zahvaljujući tome, danas se mogu pohvaliti rastom i privilegiranim položajem u sektoru sira.

Dida Boža

Dida Boža inspiriran je stvarnom osobom – djedom vlasnika tvrtke Hermes International, proizvođača namaza i džemova Dida Boža. Rođen u Dalmaciji, cijeli svoj život posvetio je uzgoju smokvi, maslina i vina. Dida je bio sretan, druželjubiv i uvijek nasmiješen čovjek koji unatoč teškom radu na užarenoj dalmatinskoj zemlji nikada nije prigovarao. Nažalost, njega više nema pa ne može vidjeti koliko su njegov velik trud i ljubav prema prirodi nadahnuli njegovog unuka da s jednakim žarom i ljubavlju nastavi uzgajati i proizvoditi voće na način kako je on to činio.   

Verde Oro

Verdeoro srl je talijanska tvrtka za maslinovo ulje koju obitelj Mantuano vodi od ranih 1900-ih. Verdeoro je izrastao u jednu od vodećih svjetskih marki maslinovog ulja s međunarodnim uredima. Marka Verdeoro kombinira obje tradicije s najnovijim tehnologijama kako bi proizvodi bili svježi, a da pritom održavaju naš klasični ukus.

Naše robne

DONN

Naša robna marka koju smo razvili sa našim dugogodišnjim partnerom DIVA, pod kojom nudimo najkvalitetnije konzervirano kiselo povrće – krastavce, ajvar, feferone.

1st choice

Naša robna marka kojoj i samo ime kaže da se radi o prvom izboru što znači kvalitetnim proizvodima pod kojom nudimo Maslac 200g, Margarin 250g i Jadransku sardinu 100g.

Select gastro

Naša robna marka koja oduševljava vjerne potrošače svojom kvalitetom i okusom pod kojoj nudimo majonezu, kečap, senf i pršut rezani interfolirani.

Za detaljniju gastro ponudu prelistajte naš katalog